Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden Woodkidz

1 Algemeen
1.1 Woodkidz is een handelsnaam van EDWIN Timmer- en renovatiewerken VOF.
1.2 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Woodkidz. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.
Deze Algemene Voorwaarden zijn te vinden op de website van Woodkidz. Op uw verzoek doen wij u een schriftelijk exemplaar toekomen.

2 Prijs, bestelling, levering
2.1 Alle genoemde prijzen op de website van Woodkidz zijn in Euro`s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.
Alle prijzen op de website van Woodkidz zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
2.2 Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van Woodkidz een bevestigingsemail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.
2.3 U kunt kiezen voor betaling met iDeal, CreditCard, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Belfius of SofortBanking/DIRECTebanking. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. Indien u kiest voor betalen bij afhalen, krijgt u een mail zodra uw bestelling afgehaald kan worden. Afhalen geschiedt alleen op afspraak. U dient uw bestelling contant en gepast af te rekenen. Het adres voor afhalen is Lingestraat 56 te Leerdam.
2.4 Alle op de website van Woodkidz genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per email aan u medegedeeld.
Als plaats van levering geldt het adres dat u aan Woodkidz kenbaar heeft gemaakt.
2.5 De artikelen blijven eigendom van Woodkidz totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.
2.6 Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.
2.7 Voor Nederlandse zendingen hanteert Woodkidz een bedrag v.a. €1,75 per bestelling.
Pakketpost bedraagt slechts €3,50 per bestelling en wordt verzonden met PostNL, je ontvangt hiervan een track en trace code. Voor bestellingen boven de €75,00 worden binnen Nederland geen verzendkosten berekend. Voor zendingen naar andere landen wordt per levering afzonderlijk de kosten bepaald.
2.8 Grote meubels kunnen alleen afgehaald worden.

3 Conformiteit en Garantie
Woodkidz staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.

4 Retourrecht
Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren en de overeenkomst met Woodkidz te ontbinden. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken bij u zijn afgeleverd. Indien u na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Woodkidz heeft teruggezonden, vervalt het recht op retourzending en ontbinding. Indien nodig dient u te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn geretourneerd.
U dient Woodkidz vooraf per email (info@woodkidz.nl) te informeren over de retourzending. Woodkidz bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van Woodkidz, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Voor zover redelijkerwijs mogelijk dienen de retourzendingen in originele verpakking te zijn (inclusief accessoires en toebehoren). Indien de zaken door u zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit artikel.
De kosten en het risico van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goedkeuring van de retourzending door Woodkidz, stort Woodkidz het aankoopbedrag (met uitzondering van de verzendkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, retour op uw bankrekening.

Uitzonderingen: artikelen die op bestelling zijn gemaakt, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

5 Annulering
Woodkidz heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

6 Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Woodkidz en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailings. Voor meer informatie wordt u verwezen naar het privacy beleid op de website van Woodkidz.

7 Wijzigingsrecht
Woodkidz behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

8 Intellectueel eigendom
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van Woodkidz mag gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Woodkidz.

9 Aansprakelijkheid
Woodkidz is in alle gevallen slechts gehouden tot schadevergoeding ter hoogte van het factuurbedrag van de geleverde zaak welke heeft geleidt tot een claim tot schadevergoeding. Woodkidz is niet aansprakelijk voor vergoeding van indirecte schade, gevolgschade, schade wegens gederfde winst of enige aanvullende schade in welke vorm dan ook.

10 Toepasselijk recht en geschillenoplossing
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Woodkidz is, naast deze Algemene Voorwaarden, uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Ingeval van geschillen zullen partijen zoveel mogelijk trachten te komen tot een oplossing in der minne.
Indien een oplossing van en geschil in der minne niet tot de mogelijkheden behoort wordt het geschil voorgelegd aan de bevoegde rechter te Rotterdam.

Algemene Voorwaarden Woodkidz | Leerdam | KVK 55603777 | BTW NL8517.82.553.B.01 | Januari 2016
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2020 Woodkidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel